Solide basis bouwen?

Oké, iemand doet de administratie, debiteuren, crediteuren, belastingen, lonen, kas en bank. Orderadministratie en project- administratie. Maar je groeit, klanten gaan voor en je loopt kans dat het overzicht vervaagt.

Herken je dit: je hebt actuele en betrouwbare cijfers nodig, als solide basis voor investeringen, om te praten met bank en fiscus. Wij doen géén administraties en we zijn géén accountant! Maar we maken graag dat de administratie in jouw onderneming intern of ex zó gebeurt dat de juiste cijfers er altijd zijn. Waardoor je elke dag weet waar je financieel staat. Die zorg noemen we begel coaching. Brainpoint-MKB geeft ondernemingen meer basis, samen sta je sterker.

 

BETALEN?

Je kunt nog zo hard werken, als de geldstroom hapert gaat het fout. Hoe krijg je de geldstroom in beweging en hoe hou je hem op gang? Dat vergt vaak begeleiding – discipline is de essentie. Brainpoint-MKB is succesvol coach van ondernemers die hun eigen vak verstaan. We leren ze praktisch financieel management en dat vinden ze na enige tijd wel leuk, omdat het werkt. Klanten betalen bijvoorbeeld sneller waardoor ook hun eigen betalingsgedrag een voorsprong bij leveranciers en meer vertrouwen bij de bank oplevert. Het legt de basis voor gezonde groei en continuïteit. Zo helpt Brainpoint-MKB óók met financieel management.