Gaat het niet goed?

NIEMAND BEHEERST ELK FACET VAN ‘HET ONDERNEMEN’.

Herken je dit: je bent goed in je vak en werkt keihard, toch gaat het niet zoals je wilt, het voelt niet goed. Je hebt wel een idee van de oorzaak? Vaak is er weinig tijd en aandacht voor administratie, de cijfers zijn bijvoorbeeld niet up to date en de bank kan niet beoordelen hoe kredietwaardig je onderneming is.

Onzekerheid maakt mensen nerveus en levert spanning op. Dat verandert alleen als je de oorzaak van problemen écht zichtbaar maakt. We spreken uit ervaring als succesvol ondernemer. Die ervaring delen we graag. Brainpoint-MKB betekent voor veel ondernemers een verademing.

 

LANG WAKKER LIGGEN? PIEKEREN?

Vooral financiële en juridische problemen houden mensen uit hun slaap. Piekeren en chronisch slaapgebrek tasten je vitaliteit aan, je schiet er niets mee op. Al eens met je partner of de huisarts gepraat? Yoga gedaan? Tijd genomen voor jezelf? Natuurlijk, anderen hebben makkelijk praten. Maar sómmige anderen kunnen óók ervaring hebben in ondernemen, in tegenslag en in succes. Je kunt niet alles alleen doen en gelukkig hóeft dat ook niet. Als je wakker bent is Brainpoint-MKB gewoon bereikbaar. Dat is alvast een zorg minder.